Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς αντιμετωπίζει τα επικριτικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από govastileto.gr,  η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση μίλησε σε γνωστό περιοδικό, και μέσα σε όλα αναφέρθηκε σε επικριτικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς αλλά και τον τρόπο που η ίδια τα αντιμετωπίζει.

Έχεις δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια κατά καιρούς… Πως το αντιμετωπίζεις;

Όλα μέσα στη ζωή είναι. Έχω αποδεχθεί πια ότι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Επιπλέον, είναι και ακόμα ένας λόγος να θες να γίνεις καλύτερος. Να δείξεις στον εαυτό σου ότι εξελίσσεσαι – αν όχι να αποδείξεις σε κάποιους ότι έπεσαν έξω στην εκτίμηση τους για σένα.

Ποια ήταν η αγαπημένη σου παρουσιάστρια όταν ήσουν μικρή;

Δεν ήταν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας μου η τηλεόραση όταν ήμασταν μικρά (σ.σ. τα αδέλφια μου και εγώ). Ποιος θα φανταζόταν ότι θα γινόταν plot twist μελλοντικά και θα ασχολούμουν επαγγελματικά με την τηλεόραση; Στη συνείδηση μου, από παιδί, υπήρχαν δυο παρουσιάστριεςΈ: Ρούλα Κορομηλά και μετέπειτα Ελένη Μενεγάκη.

Ποια είναι η συμβουλή που σου έχουν δώσει και κρατάς ως τώρα;

«Χαιρέτα καβαλάρης, για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις». Αυτό είναι τρόπος ζωής μου, δεν είναι απλώς συμβουλή που κουβαλάω μέσα μου. Και μόνο σε καλό μού έχει βγει. Να είμαι προσγειωμένη και να σέβομαι. Ο χρόνος επιστρέφει συμπεριφορές. Κι εγώ έχω υπομονή και πίστη.