Ο Χαράλαμπος Τριβυζάς δεν μένει πια εδώ – Θλίψη για το «φευγιό» του σε Πύργο και Βούναργο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από patrisnews.com, μια θλιβερή είδηση έσκισε το πέπλο της καθημερινότητας χθες, σκορπίζοντας τη θλίψη στον Πύργο και το Βούναργο.

Μια θλιβερή είδηση έσκισε το πέπλο της καθημερινότητας χθες, σκορπίζοντας τη θλίψη στον Πύργο και το Βούναργο. Ο Χαράλαμπος Τριβυζάς, γνωστός για την ευγένεια, την ευχάριστη προσωπικότητά του και την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά, άφησε αυτόν τον κόσμο, σε ηλικία 66 ετών.

Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ και όλα αυτά τα χρόνια εργαζόταν στον Πύργο, ωστόσο, η συμβολή του στην κοινωνία δεν είχε περιοριστεί μόνο στην άψογη εργασιακή του ζωή.

Πρόσωπο πολυσχιδές και δραστήριο, υπήρξε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, ενώ η όρεξη και η θέληση για προσφορά στον τόπο του, τον έκανε να δοκιμάσει και τον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, μιας και είχε θέσει και την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2019, στον Δήμο Πύργου.

Μεγάλο του αγάπη, ήταν ο αθλητισμός και ειδικά το λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου και ήταν φίλαθλος του Ολυμπιακού. Όμως, είχε και ενεργή συμμετοχή και στον αθλητισμό της Ηλείας και είχε διατελέσει μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Πανηλειακού. Ίδια αγάπη είχε όμως και για τη μουσική.

Ο Χαράλαμπος Τριβυζάς, αφήνει πίσω του την αγαπημένη του αδερφή, Αγγελική, και τον αγαπημένο της σύζυγο, Παναγιώτη Αντωνέλο.

 

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βουνάργου, στις 6 το απόγευμα, όπου φίλοι, συγγενείς και γνωστοί θα αποχαιρετήσουν έναν άνθρωπο που όλοι θα θυμούνται για το ενδιαφέρον και τη θετική του παρουσία. Οι μνήμες του θα παραμείνουν ζωντανές στις καρδιές των ανθρώπων που τον αγάπησαν και τον εκτίμησαν.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.